Yeşil Zeytin
Kahvaltı ve akşam yemeklerinizde; her zaman eşşiz lezzetiyle sofralarınıza sunulan yeşil zeytinler olgunlaşma sürecinde özenle rengine ve boyutuna dikkat
edilerek hasat edilmektedir. Meyvenin rengi yeşilden sarıya dönerken acılığı/kekreliği ortadan kalkar ve iki hafta süren fermente döneminden sonra taze
suda bekletilen zeytinler özenle seçilerek paketlenir. Yeşil zeytin çeşitlerimiz istenilen ambalaj ve etiket ile hazırlanabilmektedir.
– Bütün yeşil zeytin
– Dilimli yeşil zeytin
– Çekirdeksiz yeşil zeytin
– Marine edilmiş yeşil zeytin
– Dolgulu Yeşil Zeytin ( Badem, biber, sarımsak, portakal dolgulu )
– Acı biber soslu yeşil zeytin
– Kişnişli yeşil zeytin
– Yeşil zeytin ezmesi ( özel aroma ve baharatıyla )
Kalamata Zeytin
Kalamata zeytinlerimiz normal salamuradan farklı olarak, sirke içeren solüsyonunda doğal yollarla salamura edilmekte, ve eşsiz lezzetine kavuşmaktadır. İsteğinize göre :
– Bütün kalamata zeytin
– Çekirdeksiz kalamata zeytin olarak hazırlanabilmektedir.
Natürel Siyah Zeytin
Hasat döneminde geleneksel yöntemlerle işleme tabii tutulmakta olan zeytinler, isteğe göre sele de ( tuza yatırılarak ) ve salamura suyunda tatlandırılmaktadır. Bölgesine göre farklı lezzetlere sahip olan zeytinlerimiz, Marmara’dan Ege’ye geniş bir yelpazede çeşitlenmektedir. Siyah zeytin çeşitlerimiz:
– Salamura Siyah Zeytin (Gemlik, Memecik, Uslu tipi )
– Sele Siyah Zeytin ( Gemlik Tipi )
– Dilimli siyah zeytin
– Çekirdeksiz siyah zeytin
– Marine edilmiş siyah zeytin (kapari, domates kurusu ve baharatta özel karışımı ile)
Konfit Siyah Zeytin
Özellikle Avrupa pazarı, normal için hazırlanmakta olan Konfit zeytinlerimiz, salata , pizza ve ekmeklerinize yeni bir lezzet getirecektir.
İsteğinize göre ;
– Dilimli Konfit Siyah Zeytin
– Çekirdeksiz Konfit Siyah Zeytin olarak hazırlanabilmektedir.