Kapari bitkisinin hasadından sonra doğal kaynak suyu, tuz ve sirke ile salamura edilen kapari, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan kavanozlanır. Oldukça şifalı bir bitki olan kapari, “gebre otu” olarak da adlandırılır. Kapari bitkisinin içerdiği flavonoidler, “serbest radikaller” olarak adlandırılan ve hücrelere zarar veren bazı maddelere karşı antioksidan aktiviteleri sayesinde, bazı hastalıklar üzerinde mucizevi etkiler gösterdiği bilinmektedir.
Her tür, kapari toplandığında belirlenir. Pareil olmayanlar en popüler olanlardır ve yalnızca 7 milimetreye kadar büyürler. Surfines 7 ila 9 milimetre, Capucines 9 ila 11 milimetre, Capotes 9 ila 11 milimetre, Fine 11 ila 14 milimetre ve Grusas 14 milimetrenin üzerinde büyür.
Mevcut ambalaj:
210cc cam kavanoz / 370cc cam kavanoz / 720cc cam kavanoz / 5 kg kova / 12,5 kg kova