Aydın’dan gelen Güneşte Kurutulmuş İncirlerimiz, halk arasında ‘ Sarılop ‘ olarak anılan türden üretilmektedir. Ege iklimi sayesinde, yüksek bal oranına sahip ve ince kabuklu olan incirlerimiz; öncelikle vakumlu ortamda dezenfekte edilmekte, sonra ise ebatlarına göre seçilerek UV ışığı altında aflatoksin kontrolünden geçmektedir. Tuzlu suda yıkanan incirlerimiz, en uygun nem oranını yakalamak adına fırında kurutulduktan sonra yine ikinci bir kontrole tabii tutulmaktadır. Son olarak, paketlenme aşamasında metal detektörü altında kontrol edilmektedir.
Başka katkı maddesi içermeyen incirlerimiz, müşterilerimizin talebine göre, tekrar nemlendirilerek paketlenmekte ve taze meyveye çok yakın bir tada sahip RTE’li ürünlerimiz
hazırlanmaktadır. Bununla beraber özellikle pastacılık sektöründe kullanılmak üzere, incir ezmelerimizde mevcuttur .
– Kuru İncir Garland
– Kuru İncir Layer
– Kuru İncir Lerida
– Kuru İncir Pulled
– Kuru İncir Naturel
– Kuru İncir Protoben
– Kuru İncir Bağlama
– Kuru İncir Ezmesi